1. Kindertassen
  2. Groot assortiment
  3. Uit voorraad leverbaar

Retourneren

Je hebt het recht om binnen 14 dagen, zonder opgave van redenen, een artikel retour te sturen (herroepingsrecht). Binnen deze termijn mag je het artikel bekijken en beoordelen zoals je ook in een winkel doet.

De herroepingstermijn verstrijkt 14 dagen na de dag:

waarop je het artikel hebt ontvangen: 

bij meerdere artikelen in een bestelling, die afzonderlijk worden geleverd: waarop je het laatste artikel hebt ontvangen.

Je maakt gebruik van het herroepingsrecht door de retour aan te melden via info@myfirstbag.nl of met behulp van het modelformulier. Je dient de artikelen binnen 14 dagen na aanmelding van de retour terug te sturen.

Je kunt het artikel alleen terug sturen als het artikel compleet is en in originele staat, onbeschadigd en inclusief originele verpakking en labels.
 

Retourzending is op eigen risico en de kosten van de retourzending zijn voor je eigen rekening. Zodra we de retour in goede orde ontvangen hebben, maken we het bedrag binnen 14 dagen na aanmelding van de retour over op je rekening, doch niet eerder dan na ontvangst van de retour. Wij betalen je terug met hetzelfde betaalmiddel als waarmee jij ons hebt betaald.

 

Retouradres:

Lindelaan 18

4902 SB Oosterhout NB

Nederland